De bästa tipsen i härliga London 

144-6-1-london-basta-tipsenDu måste inte resa så långt för att uppleva något nytt. Det räcker med att ta dig till London, Paris eller kanske Prag. Alla dessa europeiska huvudstäder har något alldeles unikt som skiljer dem från mängden. En av de mest populära har länge varit London, och det av goda skäl.

Dels finns det en mängd med sevärdheter i London. Det spelar ingen roll vilken årstid det är, staden är alltid på sitt allra bästa. Naturligtvis kan det var skönt att slippa regnet, men det finns mycket att göra inomhus också. Detta är staden för familjer, romantiska weekendresor, affärsresor med bara några timmar för dig själv, och så vidare. En härlig stad där du aldrig har tråkigt.

Få ut så mycket som möjligt av din resa till London

Innan du åker kan det vara bra att planera vad du ska se och göra. Du behöver inte skriva upp ditt schema i detalj, som inför ett statsbesök. Men om du vet ungefär vad som är viktigast, och som du absolut inte vill missa, så är chansen större att du faktiskt hinner med en hel del.

När du sedan kommer hem är det dags att smälta intrycken och sortera in dem i rätt minnesfack. Då kan det vara kul att ha en liten sak som påminner dig om din härliga resa. Besökte du Buckingham Palace eller de små butikerna i Camden? Skapa en unik posterkarta över London på https://thehappymaps.com/london och se till att du minns de extraordinära dagar du spenderade där.

Det samma gäller vilken plats som helst du besökt. Med en karta kommer du att frammana synen av ett speciellt ställe. Kanske en bar där ni skålade in det nya året. Eller parken där ni såg den lilla bebisen med sin mamma, precis som ni fått veta att er familj skulle utökas. Det finns minnen överallt, större eller mindre. London, Rom, New York- orten kan variera och upplevelserna är alltid unika. Om din favoritplats i Paris är Champs-Élysées eller Eiffeltornet spelar ingen roll. En unik posterkarta du beställer på https://thehappymaps.com/paris tar dig tillbaka till den vackra franska huvudstaden när du vill.

Vad kan du se och göra i London?

Listan över vad du kan uppleva i London är lång. ofta tar det flera besök för att ens komma i närheten av att täcka allt. Några saker du absolut inte får missa är de följande:

  • Madame Tussauds. Det kända vaxkabinettet växer till sig hela tiden. Nya kändisar blir avbildade och du kan nu ta ditt foto med både Obama och Påven Franciscus. Det är nästan overkligt att gå runt bland alla vaxmodeller, de är så realistiska och väl gjorda.
  • En båtresa på Themsen. En del kan du hoppa på och av som du vill, så det är ett bra sätt att komma till flera av sevärdheterna. Men rent allmänt så får du alltid en annorlunda syn på en stad när du ser den från vattnet.
  • British Museum. Detta är ett av de största och mest intressanta museer som finns i världen. Full av skatter från olika länder, här kan det återigen vara bra att göra en lista på saker du vill se. Rosetta-stenen är ett måste, det var den som hjälpte de visa att knäcka de egyptiska hieroglyferna.
  • Den gamla fästningen som har lagts i ordning för turister. Du kan besöka de gamla fängelsehålorna och se var avrättningarna skedde. Ta dig en titt på de fantastiska kronjuvelerna och se det medeltida slottet.

Detta var bara ett mycket litet urval av allt som finns att göra i London. Ett litet axplock av alla de fantastiska upplevelser du kan ha här. För att sedan åka hem och minnas dina dagar eller veckor i London, den sjudande staden vid floden Thames. Expressen rapporterar här om de bästa tipsen i London.

Athlete Jumping Rope Downtown

London på sitt allra bästa

Detta är en stad med en färgrik och mångfaldig historia. Mycket finns fortfarande bevarat så att alla kan se vad som fanns förr i tiden. Men samtidigt är London en modern stad med shopping, härliga matställen och allt annat som kan göra en resa så intressant. Du kan träffa lokalbefolkningen och lösa världsproblemen över ett glas öl på puben. Eller gå en av de många föreställningar som finns här. Både teater och musikaler, det här är en av konstens huvudstäder.

Ett besök till London kan bli precis vad du önskar. Allt finns till hands, och det är upp till dig att välja. Du kan till exempel vara turist på dagarna och gå ut på klubbarna på kvällen. Det finns en plats för alla, och många mer än en. Se till att njuta fullt ut av din resa till London. Ta vara på alla goda tips du får och se till att uppleva så mycket som möjligt. London har allt, det är bara att ta för sig.