Tänk på vart du handlar din mat

När du går i en matbutik och ska handla livsmedel kanske du inte alltid tänker på vad det är du stoppar i korgen eller i vagnen. För livsmedel och råvaror är någonting vi behöver varje dag. Mat är nödvändigt för att vi ska kunna leva. Och du tittar säkerligen efter rabattkuponger och reklamblad där du kan se vad du får extrapris på den kommande veckan i din närmaste matbutik. Även om många är medvetna om matens ursprung och väljer aktivt är det inte alltid så lätt att hålla koll på allt.

Hur som helst är Super Saver ett företag som importerar just livsmedel och levererar sedan dessa till den svenska detaljhandeln. Super Saver har bland annat välkända Axfood som en av sina kunder liksom kedjorna Willys och Hemköp. Men Super Saver har också samarbeten med utländska leverantörer och levererar egna varumärken så som till exempel Märtas Trädgård, Fragencia och Mr Party.

Själva namnet Frangencia har man tagit från latinets Frararia som översatt betyder jordgubbe. Anledningen till detta är på grund av att den första produkten faktiskt var dansk marmelad. ”Från Märtas Trädgård – Jordgubbsmarmelad” har numera funnits på marknaden i cirka 20 år och är en populär produkt.

Super Saver arbetar med att hitta duktiga producenter runt om i Europa och i Turkiet och erbjuder sedan dessa produkter inom den svenska detaljhandeln i dag. Med anledning av att man vill hålla nere kostnaderna när det gäller logistik satsar man i första hand på så kallade kolonialvaror. Detta är varor som håller länge enbart vid rumstemperatur. På så vis kan Super Saver erbjuda varor av hög kvalitet till låga priser. Därav devisen ”smakar mer än det kostar”.

Hos Rabattkodsjakten kan du köpa produkter från Super Saver till rabatterade priser med hjälp av olika rabattkoder. Du hittar dessa virtuella rabattkuponger på Rabattkodsjakten och de uppdateras så klart också med jämna mellanrum för att du ska kunna se fram emot nya kap varje gång du besöker sajten! Om du bara vet hur du ska gå till väga kan du spara en hel del pengar genom att utnyttja rabattkoder när du handlar online.

Post navigation